Lolland Kommune

Besøg Lolland kommunes
hjemmeside ved at klikke på billedet ovenfor.

Lolland i øvrigt

Lolland er andet og mere end loppemarkeder og vindmøller.
Nedenfor er opremset nogle steder på den lille flade ø ( + en enkelt på Falster ) som du kan have glæde af at besøge.

Campingpladser & vandrehjem

Bandholm Camping
En rolig plads ved vandet ( Smålandsfarvandet ). Traditionel camping eller overnatning i hytter. Kunthenborg Safaripark ( næsten ) indenfor "rækkevidde".

DCU-Camping Albuen Strand
En mere spændende placeret campingplads er svær at finde. DCU-Albuen Strand Camping er smukt beliggende i det sydvestlige hjørne af Lolland, omgivet af vand til 3 sider - Femernbælt, Langelandsbæltet og Nakskov Fjord.

Guldborg Camping
Hyggelig nostalgisk campingplads i gammel frugthave med vidunderligt læ fra skoven - en skov som er velegnet til en travetur.

Hummingen Camping
Traditionel camping eller overnatning i hytter i flere størrelser.

Kragenæs Marina - Lystcamp
Camping og marina i 1. række til Smålandshavet.

Maribo Sø Camping
Smukt beliggende campingplads ved Maribo Søndersø

Maribo Vandrehjem
Søbakken ligger i Naturpark Maribosøerne. Med sin ideelle beliggenhed er det alletiders sted, at bruge som udgangspunkt for at opleve Lolland på kryds og tværs. Herfra kan du nå vidt omkring og vores område er fyldt med smukke steder som absolut er et besøg værd.

Nakskov Fjord Camping
En fantastisk familieplads, hvor gæsten altid er i centrum. Luksushytter udlejes hele året.

Rødby Lystskov Camping
RØDBY LYSTSKOV CAMPING ligger i nærheden af en masse spændende og dejlige oplevelser for hele famlien. Er du til vilde dyr, er vi tæt på KNUTHENBORG PARK OG SAFARI. LALANDIA RØDBY byder på bowling MONKY TONKY LAND samt et stort og flot badeland, dvs. underholdning for hele familien hele dagen.

Sakskøbing Camping
Campingplads og hytter tæt ved indkøbsmuligheder. Sakskøbing Fjord i gåafstand fra Sakskøbing Camping.

Ulslev Strand Camping
Skøn campingplads i rolige omgivelser, beliggende helt ud til vandet ved Idestrup øst for Nykøbing Falster.

Hotel / restaurant / café

Bangs Have Pavillonen
Hvad enten det er bryllup, fest, udflugt, brunch mv. er vi klar til at give jer/dig en god oplevelse i en af Danmarks sidste søpavilloner med billedskøn udsigt direkte over naturpark Maribosøerne og den smukke Maribo Domkirke.

Hotel E4
Hotel ligger ved afkørsel 49. Hotel E4 er et familie Hotel, tæt på Lalandia badeland, Knuthenborg safaripark og Maribo Sø Golfbane.

Turistattraktioner

Vindeby Mølle
MØLLEN ER ÅBEN i perioden 24/6 - 5/8:   Hver onsdag kl. 14.00 - 17.00 og søndag kl. 14.00 - 18.00 rundvisning.   FRI ADGANG.

Turistkontorer

Maribo Turistbureau
Maribo Turistbureau har til huse i Det Gamle Rådhus midt på Torvet.   Booking af overnatning, Anemonen og Museumsbanen.   Cykeludlejning...

Nysted Turistkontor
Nysted ligger smukt placeret i en lille velbeskyttet vig på Lollands sydkyst. I Nysted kan de smukke huse i de gamle gader næsten få tiden til at stå stille. Oplev også havnen, og gå ikke glip af fx Nysteds Havmøllepark, Nysted kirke, digteren Emil Aarestrups hus, gode spisesteder og den smukke natur.